Optiuni de plata

MOMENTAN MAGAZINUL ESTE INCHIS!!!

 

 

 

 

Preturile afisate pe site sunt preturi finale(tva inclus sau alte taxe de natura fiscala), pentru orasele Timisoara si Arad transportul este inclus in pretul florilor, pentru celelalte localitati exista un cost de livrare pe care il puteti vedea in momentul in care faceti comanda, in formularul de comanda. Toate tranzactiile vor fi procesate in lei. In cazul efectuarii unei plati cu cardul in valuta, banca va face automat conversia la lei, raportandu-se la pretul de cumparare al respectivei valute din ziua cand se face plata.

1. Plata online cu cardul credit / debit (www.mobilpay.ro)

Aceasta este principala si cea mai rapida metoda de plata folosita pentru florariile online. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda ta va fi procesata imediat. La aceasta modalitate de plata se accepta urmatoarele tipuri de carduri: Visa, Visa Electron, Maestro, Mastercard. Plata se va efectua prin sistemul de plati mobilpay.ro (www.mobilpay.ro) in parteneriat cu Garantibank (www.Garantibank.ro) si  vor fi procesate atat cardurile internationale, cu conditia sa nu se specifice ca sunt valabile doar intr-o anumita tara(alta decat Romania), cat si cele romanesti. Datele dvs. nu sunt stocate pe serverele Netopia Mobilpay, ci sunt trimise printr-o conexiune sigura direct catre Garanti Bank -banca procesatoare. Pentru a efectua plata cu cardul, dupa ce ati completat datele de facturare si adresa de livrare, trebuie sa selectati la metoda de plata - Credit Card / Debit Card (Mobilpay), sa fiti de acord cu termenii si conditiile de pe site, si apoi sa apasati butonul Comanda. Veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de carduri bancare. Aici trebuie sa treceti in formular numarul cardului, codul CVV( exceptie facand cardurile Maestro care nu au CVV), data expirarii cardului si numele detinatorului cardului,(toate datele cerute sunt trecute pe card) apoi apasati butonul "Platesc in siguranta". Va rugam sa completati cu atentie toate datele cerute ale cardului si sa nu inchideti pagina procesatorului de plati pana cand nu se finalizeaza tranzactia.

2. Transfer bancar

Transferul bancar este plata prin banca OP (ordin de plata) sau depunere in cont, acest tip de plata poate fi efectuat direct la sediile bancilor la care ai deschise conturi sau prin internet banking. Platile trebuiesc efectuate in avans, iar dupa plata este indicat sa ne transmiteti dovada platii scanate sau un printscreen la contact@westflowers.ro, pentru o procesare mai rapida a comenzii. Comisioanele bancii in cazul alegerii acestei metode de plata vor fi suportate de client. Uneori, daca doriti sa faceti un transfer de bani din strainatate in tara, ati putea avea nevoie si de codul Swfit al bancii din tara(BCR) fiind acesta:. Datele de care aveti nevoie la banca sunt( le veti primi si pe mail impreuna cu factura proforma):

Nume firma:   

CUI:               

Nr reg. com:  

Cont iban:     

Banca:           

3. Plata la curier (sau la livrare)

Puteti sa achitati cash unui curier de-al nostru, insa doar in avans, inainte de livrare. Daca florile trimise de dumneavoastra reprezinta un cadou sau o surpriza pentru cineva, plata nu va fi facuta sub nici o forma de destinatarul florilor, acest caz constand intr-o intalnire a dvs cu curierul, pentru efectuarea platii, apoi curierul urmand sa livreze cadoul la adresa desemnata de dvs. Aceasta metoda de plata nu presupune nici un cost suplimentar din partea dumneavoastra, livrarea in Arad si Timisoara facandu-se gratuit. 

4. Western Union

Western Union faciliteaza transferuri rapide de bani intre o persoana fizica si o persoana juridica(sau persoana fizica) prin trimiteri de bani sau plata catre client, disponibile in EURO, USD si LEI. Serviciul Western Union este oferit de BRD, Banc Post, Banca Romaneasca, West Bank si Posta Romana. Pentru a completa datele pe formularul de transfer, vă rugăm să ne trimiteţi un email la contact@westflowers.ro sau să ne contactaţi telefonic. După plată vă rugăm să ne comunicaţi prin mail sau telefonic codul MTCN al tranzacţiei, suma, numele, oraşul si ţara. In cazul alegerii acestei metode de plata comisionul de depunere la banca va fi suportat de catre client.