Returnare Produse

Daca aveţi o problemă cu un produs,puteti returna produsul. Primul pas este de a completa acest formular de returnări.

Acest formular trebuie sa fie completat în întregime, si vă vom raspunde prin e-mail în termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Vă rugăm sa folosiţi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului.

Clientul are dreptul să notifice în scris Westflowers.ro că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului conform Ordonanţei nr. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanţă şi poate returna produsul (produsele) în acelaşi termen de 10 zile. Aceasta prevedere se aplica pentru produsele neperisabile gen vaze, jucarii, cosuri. Florile sunt produse perisabile in consecinta nu se pot returna. Produsele neperisabile se returneaza doar in ambalajul original, continand toate partile si accesoriile initiale. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa Hutanu Catalin Marius I.I, oras Ineu, str. Dunarii, nr. 9, bl. 45, jud. Arad, prin posta sau orice curier rapid, transportul urmand sa fie platit de catre client la momentul expedierii. Coletul trebuie sa contina aceasta notificare scrisa si semnata din partea clientului, prin care se cere denuntarea contractului si returnarea sumei platite care va fi inapoiata integral, fara alte despagubiri, mai putin costul transportului de retur. Hutanu Catalin Marius I.I va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 14 zile lucratoare de la data denunţării în scris a contractului, clientul specificand in notificarea scrisa banca si contul in care se vor returna banii.

Informaţii Comanda

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comandă:


Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnări

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnări:
Produsul este Deschis:


Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in căsuţa urmatoare:

Am citit si acceptat Returnare marfa 2