Cum comand

MOMENTAN MAGAZINUL ESTE INCHIS!!!

 

 

 

Daca aveti nevoie de ajutor in plasarea unei comenzi pe website-ul nostru sau sunteti in lipsa de timp, trimiteti-ne codul buchetului pe care doriti sa-l comandati prin email la contact@westflowers.ro, cu mentiunea "comanda rapida".

Procesul on-line de comanda este simplu si nu necesita crearea unui cont. Puteti comanda flori telefonic, la numarul de telefon  sau completand formularul de comanda de pe site,sau prin email la contact@westflowers.ro, mentionand numele si codul buchetului. Începeti prin a alege buchetul de flori dorit din meniul ''Categorii'' situat in partea stanga in prima pagina a magazinului sau puteti alege un buchet din rubrica''Recomandari''.

Ffaceti click pe poza buchetului de flori dorit si veti fi redirectionat in pagina de detalii a produsului. Aici, apasati butonul "Comanda"(culoarea verde). Acum ati ajuns la formularul de comanda unde trebuie introduse datele dvs.(datele pt. facturare) si datele destinatarului florilor(locatia unde vom livra). Puteti sa va inregistrati pe site, astfel daca veti dori sa mai comandati de la noi in viitor nu mai trebuie sa introduceti toate datele din nou, fiind deja in baza de date.

1. Se completeaza datele pentru facturare a comenzii pe persoana juridica sau persoana fizica; Va rugam sa completati cu atentie toate detaliile in special emailul si numarul de telefon;

a) Daca faceti comanda din strainatate va rugam la campul cu ''tara unde se factureaza'' sa alegeti tara dvs, iar la campul "judet" sa ramana afisat ''Va rugam selectati" iar la "localitate" selectati "Gol", urmand sa treceti localitatea dvs la rubrica "Alta localitate de facturare" precum si adresa dvs la campul "Adresa"

b) Daca faceti comanda din tara la campul "judet"(alte judete in afara de Arad sau Timis) selectati judetul dvs, iar la "localitate" lasati afisat "Gol" urmand sa treceti localitatea dvs la "Alta localitate de facturare"

c) In cazul in care se doreste facturarea pe judetele Timis sau Arad completati normal toate campurile si lasati liber campul cu "Alta localitate de facturare"

2. Completati cu atentie detaliile persoanei care va primi buchetul de flori prin debifarea casutei "Adresa de facturare este aceasi cu adresa de livrare"( doar daca este cazul si adresa de facturare difera de cea de livrare). Va rugam sa treceti numarul de telefon al destinatarului la rubrica "Observatii privind livrarea".

3. La rubrica "Metode de livrare" se afiseaza automat costul transportului buchetului de flori( este gratuit pentru Arad si Timisoara iar pentru celelate localitati se calculeaza automat in functie de distanta de la cel mai apropiat oras unde avem livrare gratuita). Atentie - trebuie bifat acel cerculet de la campul "Livrare la adresa", urmeaza sa introduceti data livrarii si intervalul orar de livrare. Daca doriti livrarea florilor in afara orelor de program sau in zilele de duminica va rugam sa ne contactati cu cel putin o zi inainte. Aveti optiunea de a trimite un mesaj gratuit de insotire a buchetul de flori(completati mesajul dorit in chenar). Daca doriti ca livrarea sa fie anonima bifati casuta " Doresc sa raman anonim". Deasemenea puteti primi o notificare la livrarea florilor prin SMS(valabil doar in retele de telefonie din Romania) sau prin e-mail. Pentru a fi la curent cu noutatile, reducerile magazinului nostru si pentru a comanda mai usor va recomandam sa bifati casuta cu "DA" de la campul "Abonare la newsletter"

4. Selectati metoda de plata preferata:

a) Credit Card / Debit Card, plata este securizata si se face prin intermediul procesatorului Mobilpay(www.mobilpay.ro) in parteneriat cu Garanti Bank(www.garantibank.ro);

b) Transfer Bancar, plata se face prin ordin de plata, depunere numerar in cont sau prin internet banking.

c) Plata la livrare necesita o intalnire cu curierul anterior expedierii buchetului de flori urmand ca acesta sa faca apoi livrarea florilor.

d) Plata prin Western Union, inainte de a face plata va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email la contact@westflowers.ro pentru ca tranzactia sa se efectueze in cele mai bune conditii.

In toate cazurile de mai sus veti primi pe mail factura proforma cu detaliile de livrare si plata.

Pentru ca livrarea sa se faca in timp util, va rugam sa completati campul "Indicii de livrare", din formularul de comanda, cu numar de telefon destinatar, ora preferata de livrare, anumite puncte de reper la livrare sau locul de intalnire cu curierul.

Nu uitati sa bifati casuta "Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii" apoi apasati butonul "Comanda" si ati finalizat comanda.